La meva xarxa ja ©s wifi

Ja tinc muntat el router wifi a casa. He optat per un Linksys, volia provar d’enlla§ar-lo amb la wifi del poble, per² com ©s evident, quan el poses en mode client et quedes sense wifi.
Necessitaria dos linksys per fer exactament el que vull, b© tot arribar .
De moment ja tinc aquest configurat, amb el firmware canviat i estic aqu­ comodament assegut al menjador, mirant la tele… tot ha anat com una seda. Naturalment est  tancada amb una llarga clau WPA, ©s la wifi de casa. I com totes les wifis “domstiques” hauria d’estar ben tancada.
A menys que volgueu regalar Internet als vostres ve¯ns i a m©s exposar els vostres ordinadors a atacs a tav©s de la vostra connexi³ sense fils.

5 pensaments a “La meva xarxa ja ©s wifi

 1. hola,
  el otro dia buscando por la web me parecio leer que linksys tenia drivers para linux, pero no los encuentro, o no los se buscar, en concreto mi tarjeta es wpc54g y no he logrado hacerla funcionar ni con ndiswrapper. te agraeceria mucho si me das un peque±o empujon, o si crees que debo cambiar la tarjeta tb dimelo, la compre en el fnac con la intenci³n de poder devolverla si no lograba configurarla

  gracias y perdona que no escriba en catalan

 2. Tranquilo no pasa nada, por idiomas no quedar©. xD Aunque espero que seas tu el que me perdone por que no escribo bi©n en ninguno. :P
  La tarjeta que me dices muy problamente correponda una WPC54G revisi³n 3 o 4 que va equipada con un chipset Broadcom (caca!) para el que no hay drivers libres. :(
  Por tanto si insistes en utilizar est¡ tarjeta vas a tener que utilizar el ndiswrapper por fuerza. Que aunque funciona no es ni mucho menos la soluci³n ideal. Yo te recomendaria k la devuelvas cu¡nto antes a la tienda y que te la cambien son especialmente recomendables las tarjetas con chipset Prism y Orinoco. Aunque no te quedes con las ganas, pregunta y assegurate de que la tarjeta que compres funciona perfectamente en GNU/Linux sin que para ello tengas que hacer cosas raras.

 3. gracias por responder,

  como no logre configurarla con el ndiswrapper la devolvi antes de que pasara una semana, podia haber probado mas pero me arriesgaba a que no me la acepten
  les pregunte si tenian alguna con soporte para linux y no me respondio la respuesta:………pos no se, asi que me fui a las pricoinsa y toda la zona y en las tiendas que no habia mas de 30m de cola lo volvi a preguntar con igual respuesta
  se que los chip que tienen driver son los orinoco los prims2 y el artheos, lo dificil es saber que tarjetas tienen esos chips, por que en la caja como que no dice nada
  Asi que te volveria a estar muy agradecido si me recomiendas alguna tarjeta que sea “sencillita” de instalar, que soy aun bastante torpe en esto de linux

 4. encriptar la xarxa poc tu solucionar , et far  molta m©s feina un tallafocs ben muntat a cada pc, si volen entrar a la xarxa tranquilament et poden petar la clau WAP, WEP, radius o el que hi posis …

  canviant de tema … si pel teu poble esteu muntant una xarxa wi-fi (o aix² m’ha semblat entendre) potser t’intererssaria http://www.guifi.net/ca/guifi_zones ;)

Els comentaris estan tancats.