Streaming de video gr cies al wifi

He estat provant alguna de les possibilitats de tenir una xarxa wifi. B©, les que a mi m’han interessat m©s d’entrada.
Havia comprat el Linksys (faig publicitat per qu funciona amb GNU/Linux ;)) per tal de substituir a la meva ADSL i aprofitar la xarxa wifi del poble per donar-me acc©s a Internet, per² la velocitat no ©s que sigui molt alta. s m©s que suficient per veure p gines web sense problemes i descarregar-se fitxers petits, per² pel que jo volia no em serveix. O sigui que l’he reconvertit en el t­pic punt d’acc©s a una xarxa normal i corrent, en aquest cas la meva. s a dir l’adsl continua sent el meu acc©s a Internet i el wifi est  connectat a ella.
Gr cies al wifi, per², puc accedir des del port til a tota la informaci³ que tinc desada en els meus servidors, pelicules, sries de televisi³, jocs,… o tinc tot, tamb©, en CD i DVD per² ara no tinc que anar carregat amb CD’s o discs durs extra¯bles per la casa, simplement connectar el port til i puc veure o jugar amb el que vulgui. A m©s he pogut connectar l’ordinador port til amb la televisi³ (malauradament utilitzant els drivers propietaris d’ATI), ©s que el sofa del menjador se les treu…
I ara a veure Taken que fa 100 anys que ho vaig gravar de la digital i encara no ho havia pogut veure. ;)