A Catalunya les coses no van b©

Us deixo amb un parell d’enllaços als blogs d’en Javier Cuch­ i d’en Juantom¡s Garc­a al respecte de la situaci³ del programari lliure a Catalunya.

Jo em trobava en una posici³ inter-mitja entre els pensaments de tots dos, però cada dia que pasa les circumstàncies m’apropen m©s a la visi³ d’en Javier. L’altre dia passejant-me per Plaça Catalunya i el Passeig de Gràcia no vaig veure ni un ordinador que anès amb programari lliure, ni un de sòl, cap, 0. Vaig fer unes quantes fotos (que si la feina m’ho permet penjar© avui mateix) d’algunes de les diverses entitats adscrites/depenents/o que formen part del mateix ajuntament per què pogueu veure de que anava la cosa.

I ara el que toca fer ©s canviar la situaci³ que si no despr©s em diuen que, b© em diuemoticon, que nom©s faig que criticar i no faig res per arreglar les coses. Però si em tiro tot el dia arreglant coses! emoticon

Un pensament a “A Catalunya les coses no van b©

Els comentaris estan tancats.