Michael, la cincia no ©s una qesti³ de fe

He llegit amb molt interès els teus comentaris a la web del Telenot­cies: L’autor de "Parc Juràssic" assegura que el canvi climàtic no es pot predir
Suposo que això ho deus dir una mica enrabiat, mira que no posar-li plomes als dinosaures! Però això s³n coses que ens poden passar i quan vas escriure els llibres això no ©s sabia del cert.

Però com tu b© dius la ciència s’auto-recicla i ©s corretgeix a ella mateixa, no ©s com la religi³ que encara ens diu que el m³n va ser creat en 7 dies fa cosa de 4000 anys. No ©s exacte, ni ©s infalible però com diuen els teolègs moderns la religi³ ens permet veure el cor de D©u, la ciència ens portarà algºn dia a veure el seu rostre. Qüesti³ de subtils diferències.

Amb la ciència, no obstant, et pots estalviar els intermediaris. Cosa curiosa pots demanar la informaci³ que vulguis i, mira per on, encara hores d’ara ningº m’ha preguntat per que la vull. Pots treure les teves pròpies conclusions o estar pendent dels fets, contestables tots, que tenen lloc ara mateix.

Ja que el teu interès ©s ara el canvi climàtic, la pàgina web del TOPEX/Poseidon i del Jason-1 et tindrà al corrent del que està passant ara amb els oceans, els reguladors del clima terrestre. Pots llegir les notes de premsa per veure com ha anat fins ara, pots demanar informaci³ (te l’envien rapida i discretament), tot i que si ets fluix de cor no ho facis, per qu© les coses no pinten massa b©.

I en quan al futur? Jo no ho s© si Lloret ©s convertirà en la Venècia del segle XXII. El que s­ s© del cert ©s que no deixar© que gent com tu m’el interpreti. I que deixar© els actes de fe pel que toca, quan toca.