No deixeu que les dones s’acostin a l’alcohol!!!

B©, les dones s­, però les nenes i noies, no!

Un estudi dut a terme pel Portman Group, entitat que representa a la practica totalitat dels productors d’alcohol del Regne Unit, i que serà publicat en breu, revel·la que les dones tenen una menor capacitat d’autocontrol que els homes quan consumeixen alcohol.

Ja ho s© ja hi serem pel tros, però abans que algº els digui masclistes! (que t­pic…) reflexione’m una mica. La pubertat dura menys temps en les dones que en els homes, això ©s un fet. Però tamb© ©s un fet (no fa gair© va sortir un estudi publicat al respecte en el National Geographic), que la majoria d’edat mental s’assoleix al mateix temps (al voltant dels 25 anys).

La majoria d’edat mental, ©s l’edat en que el cervell humà "aprèn" a regular de forma eficaç tots els fluxos quimics i hormonals que requereix per al seu correcte i òptim funcionament. Podriem dir que ©s la frontera real on s’entra a l’edat adulta, on en condicions òptimes, som capaços de racionalitzar i controlar cadascºn dels nostres actes (on hem de començar a donar-li al whisky per poder-nos descontrolar! emoticon).

Jo a m©s afegiria que els homes som "m©s crios" (mentalment) m©s temps que les dones, si arreplagueu una carpeta d’una noia (per què ara ©s veu que s³n noies¿?) de 14 anys la trobareu plena de fotografies de tios amb el pit enlaire (menci³ espècial a en Brad Pitt i en Johnny Depp). Si agafeu la d’un noi de la mateixa edat, la trobareu plena de fotografies de cotxes, motos, …

Podem arribar a la conclusi³ doncs que les dones s³n m©s temps dones, sense que mentalment arribin a ser adultes, que els homes. Per tant ©s fàcil que les conclusions de l’estudi siguin certes, apart les dades que ©s corresponen a agresions sexuals i detencions s³n xifres oficials de la policia i no tenen volta de full.

Això tamb© explica lo d’en Brad Pitt, que ©s un actor pèsim i un plom segons els seus intims. Però segueixo sense comprendre lo d’en John Christopher Depp II (el colonel "Mr. Stench") excel·lent actor que ©s va "auto-exiliar" dels USA per culpa d’en Bush i que no ha tingut mai por de demostrar en la televisi³ amèricana que a diferència de molts dels seus compatriotes i t© neurones a dins el cap!

Un pensament a “No deixeu que les dones s’acostin a l’alcohol!!!

  1. Jo vaig comen§ar a escoltar les Dixie Chicks arran del boicot que els americans estºpids les van fer per criticar la guerra d’Iraq i ara s³n el meu grup preferit. Gr cies Bush! L’imbcil que ha escrit el text que poses a l’ºltim enlla§ en parla i les deixa molt malament perqu es veu que s³n unes “lliberals”, per² en un concert que van fer a Londres, van haver d’explicar abans de comen§ar una can§³ country t­pica que al seu pa­s la gent es casa per tota la vida i les dones han d’aguantar el marit, cosa que , a m©s de ser mentida, reflexa el context enormement hip²crita en qu es mouen.

Els comentaris estan tancats.