Lluita contra l’analfabetisme inform tic

No fa gaire en Rafael parlava al seu bloc d’aquest problema. Que el podem resumir per l’ignor ncia m©s absoluta que la gran majoria de la poblaci³ t© per qualsevol cosa que estigui relacionada amb el m³n de les TIC.
Per combatre aquest problema, comen§ant pel m©s senzillet, tenim ja el dia de Internet.
Al diari El Pa­s trobarem aquesta setmana una srie d’entrevistes, que amb tota la bona intenci³ del m³n volen donar a conixer una mica que ©s tot aix² d’Internet.
Jutgeu per vosaltres mateixos si s’en surten o no… entrevista a Sete Gibernau.
Jo crec que no nom©s no s’en surten, si no que a m©s encara ho emboliquen m©s tot.
I com criticar (solament criticar) no serveix per massa res, he optat per resoldre de forma m©s directa el problema resolent-vos alguns dels dubtes que ©s plantegen en aquestes entrevistes.

Comen§arem pels virus.
B© primer de tot: JO NO UTILITZO CAP ANTIVIRUS! No, no ©s que sigui m©s home que tu, que ho s³c (si ets dona oblida’t del comentari masclista i deixa l’adre§a de contacte en la zona de comentaris); ©s per qu faig servir el GNU/Linux com a sistema operatiu dels meus ordinadors. En Sete utilitza el Hasefroch Windows com a sistema operatiu del seu ordinador. Llegiu -> ¿Que significa Hasefroch?
M’explico: de fet els ordinadors no tenen virus, son els sistemes operatius els que tenen virus. De fet tinc aqu­ al terra l’ordinador que mai agafar  virus, no hi tinc cap sistema operatiu posat, per tant no tindr  mai virus… ©s clar que tampoc el puc fer servir per a res. :(
De fet pr cticament tots els virus son pels sistemes operatius de Hasecorp. Hi ha diverses teories al respecte, pacte amb el diable, son dolents o son els m©s utilitzats. Jo basant-me en el model Al-Qaeda (abans teorema del terrorista, per² com que ara el que est  de moda ©s Al-Qaeda…), m’inclino m©s per la segona. No crec en el diable i lo de m©s utilitzat… m©s utilitzat on? Per qu a veure, tu no et pensar s pas que el Google (GNU/Linux), Yahoo (FreeBSD), Amazon (GNU/Linux), o algº amb dos dits de front i un ordinador molt car, fa servir el Hasefroch (enlla§ a la Frikipedia, per si encara no saps que ©s el Hasefroch)?
Que ©s el model Al-Qaeda? Al-Qaeda i qualsevol organitzaci³ terrorista sap on ha de colpejar per fer el m xim de mal i aquest lloc no ©s el pati del darrera de casa meva.
De fet el millor que pot fer el nostre amic Sete ©s escoltar la veu de Oakley, vosaltres no sabeu de que va, per² ell i jo s­. Sete escolta la veu de Oakley
Oakley que ens protegeix dels rajos solars i cat²dics fa temps que sap que per protegir-se dels virus (amb el 99% d’eficacia) s’ha de fer servir qualsevol cosa menys el Hasefroch, ells fan servir el GNU/Linux. ;)
I ja us esteu preguntant: I on el podem trobar aquest GNU/Linux? s lliure com l’aire germans meus, i si us apunteu en aquesta p gina us l’enviaran gratis a casa. ;)
Fins dem !