Zope/Plone

Ara mateix estic al taller de Zope/Plone que estan fent a les V Jornades de Programari Lliure.
Pinta molt interessant, més tard us faré un resúm de com ha anat el primer dia de Jornades. ;) El ritme del taller és endemoniat i m’agradaaaaa. Apart de seguir el taller, estic escribint això i gestionant 4 màquines més. I la meitat de la gent ja s’ha perdut! xD

ACTUALITZACI: No m’havia fixat mai en lo lenta que és la gent! M’estic aborrint! Ja vaig mitja hora per davant de la resta i això que he aprofitat per actualitzar la Gentoo als servidors de Caliu (instal·lar-hi el X.org nou que ja és estable) i el servidor de la feina, apart de la meva Xbox… i l’ordinador on estic ara (no m’he pogut estar de posar-hi el KDE 3.5 i el X.org 7). I encara no m’han atrapat!!! :(

NOTA: Podeu veure el meu lloc Zope/Plone ha: http://plone.genove.info