Ja tinc 30 anys… yuhuuu!!!

I això entre d’altres coses, vol dir que ja tinc superada la crisi dels 30. Ara per la dels 40… però com que encara falta força temps…
Posats a fer feina, aquest cap de setmana toca cel·lebrar el Software Freedom Day, o sigui que em podreu trobar tot el dissabte a Plaça Catalunya (cantonada amb la FNAC) juntament amb la resta de membres de Caliu. No us oblideu de pasar-vos-hi si teniu ganes de vestir-vos (vosaltres, la vostra habitació i el vostre ordinador) amb les vostres “marques” prefrides (GNU/Linux, KDE, Gnome, Ruby on Rails, … :P) o emportar-vos alguns dels autntics (i en srie limitadisima) Tux de Caliu (de tou peluix).
També hi ha el tema dels FTP (servidors), van de pena… Bé, per ser justos a la veritat s’han portat com campions (per ser ordinadors normals i corrents han aguantat prou bé), però no paren de donar problemes. Sobretot Stallman i la seva fantàstica controladora Adaptec.
Posaré quelcom més d’informació a la web de Caliu, de cares al cap de setmana, quan tindré quelcom més de concret… (com ara un Carbassa 2.0???)