M’envien un Vista… mama por!!! Arghhh!!!

Fa anys, però molts anys, em vaig apuntar per fer de beta tester del Microsoft Frontpage. Si, és allò de tots tenim un passat i tal… no em van acceptar i mai no hi havia tornat a pensar.
Fins aquest juny quan vaig rebre un correu de Microsoft, convidant-me a participar com a beta tester del nou Windows Vista (hi ha descarregar-me la beta 2). Naturalment no vaig contestar-lo i el vaig enviar directament a la paperera (de no reciclatge).
Avui he rebut un altre correu, amb el número de srie del Windows Vista RC1 que rebre d’aquí a uns dies i una adreça per tal que m’el comenci a descarregar (per si no tinc espera) i no sé que de que el podré fer servir fins al juny del 2007 (és veu que caducarà, com un iogurt tu!).
Ja que m’el envien no els faré un lleig, ara de descarregar-lo… ara mateix estic amb una Debian que em fa més gràcia.