Consolidació de serveis (i Vacances)

Em trobo en ple procés de consolidació de tots els meus serveis web, de correu electrònic, agenda, missatgeria, documentació, etc. o sigui que perdoneu si no poso noticies de fa dies al bloc.
He optat per les sol·lucions de Google, que de moment ja m’ha perms centralitzar totes les meves bústies de correu en una de sola que puc administrar des de qualsevol lloc del món.
També m’he donat d’alta a Google Apps i estic activant tots els serveis. La idea és disposar d’un panell que em permeti accedir a tots els meus serveis, des de qualsevol lloc del món i independentment de les punyetes que tenen els de telefònica muntades amb el seu servei de ADSL.

Actualització: Pràcticament ja he enllestit el procés i en unes 24 hores ja hauré acabat, em resta esperar que s’actualitzin els DNS de dos dels meus dominis per a donar el procés per completament enllestit. Per cert lo de vacances és broma. :'(