Els de DELL ho tenen clar?

Avui he assistit a la conferncia-presentació que ha fet Dell al hotel “Rey Juan Carlos I”. No acostumo a ésser gaire prodig en assistir a aquesta mena d’actes, però la conferncia d’avui sobre sol·lucions d’escalabilitat semblava prou interessant.
I o semblava, però no ho ha estat. En fi, més del de sempre, tothom en grupets parlant entre ells fent rotllanes (possible homenatge a la sardana?) i poca cosa més. He pogut constatar, això sí, que un 84% dels “costumers” de Dell no tenen ni fava del que és Dell. Però és clar el 42% tampoc saben ben bé ni qui són, ni on són (això inclou el moment de la conferncia). La cara de Carmen Derlinchan quan llegia els resultats de l’enquesta, que ens han anat fent, era tot un poema (o una reproducció de la seva fotografia en baixa resolució a la fotocòpia que ens han col·lat com a revista de Dell).
Tampoc ha estat una perdua de temps absoluta, després d’una breu conversa amb l’esmentada Carmen i el director general de Dell per a… (Gabriel Cerrada?), he aconseguit que em posessin en contacte amb un tal Peter Chen (o Chan) que semblava que era l’únic que tenia una mica de idea. He pogut plantejar-li de forma directa els meus dubtes, que m’ha respost amablement i que m’han servit per aclarir alguns dels dubtes que tenia sobre Dell i l’existncia de l’Univers. Com comprendreu la reflexió extreta d’aquesta conversa me la reservo per les meves intimitats. ;)
Moments a oblidar? La mole de formigó on s’ha fet la conferncia. L’hotel “Rey Juan Carlos I” és per a mi un dels pitjors hotels d’España. s clar que per la resta és un dels “millors hotels del món”, però tot i així segueixen sense pressupost per canviar les cadires (almenys una capeta de pintura per tapar les pelades, eh?). Els lavabos aprovat justet (una habitació superior d’un AC els supera àmpliament). Un 84% dels presents que s’haurien de dedicar a jugar… a fer de claca permanent als vídeos del Steve Ballmer, tot i que ja no m’enrecordo de la cara de cap (quina sort!).
Moments per recordar? Un cop més és demostra que si vols quedar bé, el menjar ha de ser de Girona. Galetes Trias (de les bones), aigua de Caldes, cafs Pujol,… com a casa.
I recordeu que Dell aposta per les sol·lucions globals! Un moment, que em dieu? Que la ciutat de Nova York ha denunciat a Dell?

Nota mental: en presencia d’un directiu de Microsoft el GNU/Linux és “una sol·lució oberta basada en estàndards reconeguts“. Apa, he dit!