Som un país de misries! xD

Que als nostres polítics els agrada fer-se la foto (per poca cosa més serveixen) és de sobra un fet conegut. Però els nivells d’esperpntic ridícul que estan assolint per fer-se “la foto” està arribant a nivells de còmic de Mortadelo y Filemón.
Un altre tema, aquest ja més personal, el tinc amb Fecsa-Endesa. Fa 3 mesos que estic esperant que és dignin a presentar-se a canviar-me la catenària de casa. El fort del cas és que la instal·lació nova la pago de la meva butxaca i això inclou fins una torre nova per la llum. Però no hi ha maneres… és veu que estan molt enfeinats!
En fi, ja compto que les obres de casa no estaran acabades almenys fins d’aquí a 4 anys (avantatges de viure en una casa de pags). Per sort la resta avança a bon ritme. El jardí i el garatge ja estan acabats, fan una mica de pena de veure encara perqu l’un sembla una illa enmig de la desolació i l’altre encara no té finestres, ni porta. Però mica en mica anem fent els interiors i amb això ja hi ha feina per tot l’hivern. Quan es dignin a aparixer els anteriorment esmentats ja podrem fer la instal·lació de l’il·luminació exterior i de l’entrada i posar els motors a les portes. De moment hi són, només falta la del garatge, però com que no hi ha llum van amb suc de munyeca! :(
Si tot va bé, la primavera que bé ja ha de quedar tot apunt per pintar la casa, perfilar els trossos de gespa i posar-hi uns quants camions de gres (hauríeu de veure l’empantanegada de fang que hi tinc ara al davant de casa).
Jo mentrestant segueixo esperant que m’acabin el sostre de l’habitació (ja tinc ganes de comprar els mobles) i vaig perfilant els planells del meu estudi (tindrà 90m2, avantatges de viure a pags?) on hi tindré els meus ordinadors, per fi tots podran estar junts al mateix lloc, el telescopi, la col·lecció de gorres de beisbol, etc…
Això i el garatge nou (al final n’hi haurà dos amb capacitat per 3 cotxes cada un, ei en algun lloc ha de posar el meu pare els trastos que te xD) és l’últim de tot. O sigui que toca prendre pacincia.
De totes maneres, si no hi ha inconvenients, la primavera que ve ja tindré la clau per obrir les portes automàtiques! :P
I amb això ja he emplenat el cúmul de fatxenderies per anys a venir. Espero haver satisfet la curiositat dels trapassers que m’han preguntat pel tema. A partir d’ara aniré penjant alguna foto de tant en tant i no diré res més. ;)