Caliu » Blog Archive » Carta al President de la Generalitat

Cada vegada que ha canviat el govern de la Generalitat en els darrers anys hi ha hagut certes esperances que el nou executiu doni un impuls al programari lliure al nostre país. També cada vegada, cal dir-ho, aquestes expectatives s’han vist essencialment frustrades, però no per això la comunitat del programari lliure ha defallit en les seves reivindicacions.

Enguany no sembla que hagi de ser diferent, i per aquest motiu des de Caliu hem tramès una carta al President de la Generalitat1 on s’exposen breument els avantatges que per la nostra societat i la nostra economia podria comportar l’adopció del programari lliure per part de l’administració, i es demana al govern un compromís i un impuls en aquest sentit. Aquesta carta s’emmarca en la campanya que Caliu porta fent històricament per promocionar el programari lliure a l’administració pública.

Pensem que aquesta carta pot servir de model a altres associacions i particulars que vulguin expressar un desig semblant, i per aquest motiu posem també l’original (en LaTeX) a la vostra disposició per si la voleu retocar segons el vostre criteri.

NOTES:

1: En la versió aquí publicada s’ha omès l’adreça personal del secretari de Caliu.

Aquesta entrada fou publicada el dimarts , 15/03/2011 (13:02) i està arxivada dins Temes. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.